VÅRA

TJÄNSTER

Oavsett vilken typ av resa du behöver, kan du lita på att våra professionella förare kommer att ge dig en pålitlig och bekväm transportupplevelse. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och se till att du når din destination säkert och i tid.

Centralen, hotell och tågservice

  1. Centralen, hotell och tågservice: Vi erbjuder pålitlig och bekväm transport till och från centralstationen, olika hotell och tågstationer i Umeå. Oavsett om du anländer till eller reser från dessa platser, kan vi vara till hjälp med att säkerställa en smidig och bekväm resa.

  2. Umeå flygplats: Vi erbjuder transferservice till och från Umeå flygplats. Vår förare kommer att möta dig vid ankomsthallen och hjälpa dig med ditt bagage, och sedan transportera dig till din destination på ett säkert och effektivt sätt.

  3. Umeå universitet och Norrlands Universitetssjukhus: Vi erbjuder transporttjänster till och från Umeå universitet och Norrlands Universitetssjukhus. Oavsett om du är student, personal eller besökare, kan vi vara till hjälp med att säkerställa att du når dessa platser i tid och på ett bekvämt sätt.

Centralstation

Umeå flygplats 

Umeå universitet

Norrlands Universitetssjukhus

Färdtjänstresor för Umeå Stad

Sjukresor

Skolresor

Serviceresor

  1. Färdtjänstresor för Umeå Stad: Vi erbjuder färdtjänstresor för invånare i Umeå stad. Våra förare är utbildade och erfarna för att ta hand om personer med särskilda transportbehov och kommer att göra allt för att säkerställa en säker och bekväm resa.

  2. Sjukresor: Vi erbjuder transporttjänster för sjukresor, där vi kan bistå med att transportera patienter till och från sjukhus eller medicinska anläggningar. Vi värnar om din säkerhet och kommer att se till att du får en trygg och bekväm resa.

  3. Skolresor: Vi erbjuder säkra och pålitliga transporttjänster för skolresor. Våra förare är välutbildade och våra fordon är utrustade med nödvändiga säkerhetsfunktioner för att säkerställa en trygg och bekväm resa för skolelever.